avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosirea imaginii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea imaginii

Daca cineva detine fotografii cu o alta persoana pe un site vechi aproximativ de 5 ani care nu mai sunt de actualitate la fel ca si datele atribuie lor ce se poate face?Mentionez ca nu exista niciun acord scris de a folosi acele poze .
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 20:58, 12 Mai 2012
Solicitati, in scris, administratorului site-ului respectiv stergerea pozelor si a datelor personale conform art. 73 din Noul Cod Civil.
O discutie similara edificatoare: www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare fotografii cu copii luciu luciu Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii am dreptul sa public pe Internet (Facebook, Picasa) fotografii in care apar si alti copii decat copilul meu ... (vezi toată discuția)
Poze fara acord ContSters79066 ContSters79066 Revin din nou cu intrebarea referitoare la postarea unor fotografii pe un link. Am participat la o petrecere unde au fost facute fotografii de un fotograf ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine ana maria nitu ana maria nitu salutare tuturor! as avea nevoie de un raspuns pentru urmatoarea situatie: in anul 2008 am lucrat la o firma cu care actualmente sunt in proses pentru plata ... (vezi toată discuția)