avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul celor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul celor care urmeaza o forma de invatamant

Buna ziua. as avea urmatoarea intrebare. Poate beneficia o mama de indemnizatie pentru cresterea copilului in situatia in care urmeaza cursurile serale ale unui liceu, are varsta de 30 de ani si este in clasa a XI-a. A urmat neintrerupt cursurile repectivului liceu. Poate ea beneficia de indemnizatie pentru ingrijirea copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:15, 10 Mai 2012
OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor spune ca poate beneficia de CCC pana la 2 ani daca in cele 12 luni premergatoare nasterii frecventeaza, fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar, organizate potrivit legii, in tara sau in strainatate, intr-un domeniu recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, cu exceptia situatiei de intrerupere a cursurilor din motive medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului adina8 adina8 daca sunt studenta anul 3 la FR beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)
In legatura cu acordarea indemnizatiei de crestere a copilului simonabaciu simonabaciu sunt eleva la seral progresiv la zi,si am depus cerere pentru acordarea indemnizatiei,si mi s-a respins pe motiv ca sunt seralista!de ce?in lege nu ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatia de crestere a copilului (eleva) patyta patyta buna seara .as avea si eu o intrebare. sunt eleva in clasa a 11 la un liceu cu frecventa redusa si sunt insarcinata in luna a opta as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)