avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data incetarii CIM si data inreg. deciziei de incetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data incetarii CIM si data inreg. deciziei de incetare

Un salariat face cerere de incetare CIM cu acordul partilor, i se aproba dar i se aproba si dreptul la cele 8 zie de co care ar fi in perioada 2-11 mai incklusiv.
Acum decizia de incetare se face cu data de 12 mai? 12 fiind sambata se poate opera si transmite revisal vineri pe 11?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 11 Mai 2012
Da, se poate opera in REVISAL incetarea c.i.m. in data de 11.05.2012 ... legea sanctioneaza depasirea termenului si nu transmiterea anterioara sau la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal data incetare ana_abo ana_abo [u]Referitor la incetarea CIM[/u]: daca de exemplu pe decizie se scrie ...incepand cu data de 11.05.2012 atunci operarea incetarii in revisal se face pe 11, ... (vezi toată discuția)
Completare si transmitere revisal la incetarea cim elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am un salariat cu CIM pe perioada determinatala a carui data de sfarsit a contractului este 31.08.2013. Intrebarile mele: ... (vezi toată discuția)