avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM in campanie electorala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM in campanie electorala

Buna dimineata.

Am doi colegi care si-au depus candidatura pt functia de primar (viceprimarul si un coleg cu CIM).

Eu cum ii pontez la functia detinuta? (caci ei vor fi mai mult absenti decat la serviciu)

Am vreo responsabilitate in acest sens? Nu de alta, dar sa nu fac vreo gafa.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 11 Mai 2012
Despre ce sector este vorba , bugetar(functionari publici sau personal contractual) sau privat?
Evident, bugetar - ca doar e viceprimar. Si colegul cu CIM, tot la primarie.
Daca nu exista vreo cerere de acordare de CO sau de CFP pe perioada campaniei, atunci cei doi pot fi pontati prezentati , dar pot fi trecuti si absenti nemotivati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se va proceda ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru un coleg de facultate care lucreaza la o institutie publica. Colegul meu a depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate dianapav dianapav Am situatii in care unii salariati nu vin o zi la serviciu. Nu au cerere de CO, CFS, nimic. Ar trebui sa il pontez nemotivat. Trebuie facuta toata procedura de ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara - absente nemotivate AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, o Societate se confrunta cu urmatoarea problema: angajatul nu a revenit la serviciu dupa perioada de CO (05.01.2017). Societatea nu a avut ... (vezi toată discuția)