avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Data comunicarii unui proces verbal de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Data comunicarii unui proces verbal de contraventie

buna ziua. am un proces verbal de contraventie din data de 10 aprilie 2012 si afisat in data de 25.04.2012 intocmit de CNADR. As dori sa stiu sa stiu care este data comunicarii pv si daca pot sa scriu in contestatie in functie de ce imi raspundeti (daca data comunicarii este dupa 10 mai) ca se anuleaza pv pt ca nu a fost comunicat intr-o luna de la intocmire?
va multumesc
Data comunicarii este data afisarii, data care este in termenul legal.
in og92 privind codul de procedura fiscala data comunicarii este la 15 zile de la data afisarii
Sanctiunile de acest tip nu se aplica conform OG2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor?
Din ce spuneti inteleg ca a fost comunicat in termen legal,ce vreti sa contestati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala amenda rovinieta ContSters228213 ContSters228213 am primit din in data de 07.03.2012 partea cestrin un pv de sanctionare intocmit in data de 22.02.2012 a unei contraventii la og 15/2002,din data de ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie plata transmisa pentru amenzi platite vlad nicolae vlad nicolae Am primit o somatie de la Administratia Financiara pentru plata a 3 amenzi (numai amenda, fara despagubire) cu rovigneta. Din acestea, 2 le-am platit (numai ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie ikasve ikasve Buna ziua, Am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie la judecatorie impreuna cu copii dupa documentele ce-mi sustin cauza, cu ... (vezi toată discuția)