avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Divergente cu presedintele asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Divergente cu presedintele asociatiei

Va rog foarte mult sa-mi raspundeti si mie la urmatoare intrebare.
Asociatie de proprietari nu trebuie sa aiba calculator si imprimanta?
Eu administrez o asociatie de proprietari si pana acum am folosit calculatorul si imprimanta mea, Din pacate mi s-a defectat imprimanta si nu am bani sa o repar acum si nu am cum sa listez listele de intretinere. I-am spus presedintelui despre aceasta problema si i-am propus sa cumparam un stick pentru a ma putea duce la un centru foto sa-mi listeze listele. Iar ce mi-a raspuns presedintele am ramas socata. Mi-a spus ca nu este de acord sa cumparam acel stick si daca am nevoie sa-mi cumpar eu. Si ca atunci cand am fost de acord cu functia de administrator trebuia sa stiu ca-mi trebuie calculator si imprimanta. Ca dansul face sedinta de comitet si propune sa liniez foile si sa le scriu cu pixul, daca nu imi cumpar eu ce-mi trebuie.
Va rog mul spuneti-mi daca asociata trebuie sa aiba calculator si imprimanta si unde as putea face o sesizare pentru acest abuz?
Multumesc!
Multumes frumos pentru raspuns elga50.
Mai am o intrebare, daca se poate sa ma ajute cineva.
Daca am facut o cerere scrisa catre presedintele asociatiei, si dansul mi-a raspuns la aceasta solicitare (ce au hotarat in sedinta de comitet) dar fara sa puna stampila asociatiei pe aceasta cerere. Pot sa consider aceasta hotarare valabila? Ma gandesc ca pe orice document se pune o stampila...putea sa scrie oricine.
Multumesc.
Cereti-i sa va puna stampila ca sa fiti sigura ca e un document legal.
I-am spus sa-mi puna stampila ca alfel eu consider nula aceasta hotarare. Iar dansul refuza sa-mi puna stampila spunandu-mi ca este un document intern si nu trebuie stampilat. Nu stiu daca sa i-au in considerare ce mi-a scris in acea cerere si sa daca sa fac ce mi-a scris sa fac..... Eu pot sa consider nula aceata hotarare, daca refuza sa-mi stampileze cererea? Ce ma sfatuiti? Multumesc.
E o hartie, doamna. O hartie neinregistrata probabil nicaieri.
Eu n-as lua-o in seama, daca mi s-ar intampla asa ceva!

La noi in asociatie exista un caiet de PV a sedintelor de comitet, deciziile se iau in comitet si se scriu in PV si acolo raman. Se executa de administrator pentru ca este un inscris oficial.
Multumesc elga50. Asa ma gandesc si eu, sa nu o i-au in seama. Nu are nr de inregistrare,nu are stampila, nu stiu daca asa au hotarat, pentru ca nu vrea sa-mi arate caietul de procese verbale.

Alte discuții în legătură

Comodat imprimanta Almaris Almaris Daca sediul unei asociatii nu permite gazduirea unei imprimante este neaparat sa existe contract de comodat daca este folosita cea a administratorului, firmei ... (vezi toată discuția)
Licenta program pentru asociatii de proprietari liliana_balan liliana_balan Buna ziua, Sunt administrator al unui bloc de 60 apartamente. Am cumparat un program cu licenta foarte util pentru a tine evidenta la tot ce necesar intr-o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli administrative maria on maria on Administratorul a cumparat cartus de imprimanta pt a lista foile de consum si le-a trecut pe cheltuieli administrative. este sau nu legal acest lucru? ... (vezi toată discuția)