avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... clarificare taxã de înmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

clarificare taxã de înmatriculare

Îmi cer scuze pentru neatenţie, am omis să întreb care este actul normativ care reglementează achitarea taxei de înmatriculare şi dacă amînarea se referă doar la autoturisme sau include toate categoriile de vehicule. Încă o dată scuze şi mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: cristel padurean , utilizator 15:14, 15 Mai 2012
Actul normativ este legea 9 din 2012. Amanarea de care faceti dvs vorbire, se refera la suspendarea articolului din aceasta lege care se impunea obligativitatea platii taxei si pentru autoturismele inmatriculate in Romania care se revand, si pentru care nu a fost platita taxa. In prezent, exista obligatia de a plati taxa pentru autoturismele second-hand achizitionate dintr-un stat al UE care se inmatriculeaza in Romania.
Mulţumesc mult pentru răspuns şi promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2009 Robert Szasz Robert Szasz Ma intereseaza care dintre colegi a avut succes in instanta cu O.U.G. nr. 7/2009. Daca da, as dori cateva lamuriri profesionale. Multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa de poluare auto Dana Lazãr Dana Lazãr Buna ziua! V-aş ruga să-mi trimite-ţi şi mie o copie a unei hotărâri admisa cu taxa de poluare, taxă ce a fost platita la sfârşitul anului 2008. Vă ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)