ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

ContSters42179, utilizator
 ContSters42179, utilizator 	
			 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

buna ziua!
pe data de 16.05.2012 am depus actele pt somaj in cat timp primesc raspunsul daca mi-a fost acceptat sau refuzat dosarul
multumesc
Cand ati depus dosarul,functionarul a verificat actele necesare ptr somaj.
Functionarul va instiinta daca va mai trebuia sa adaugati ceva acte sau nu. Daca nu v-a instintat si a primit dosarul,atunci inseamna ca a fost acceptat ptr ca ati avut toate actele.
Deci azi ati depus actele,si din cate stiu,v-a dat si un carnet de somaj care trebuie sa va prezentati lunar ptr viza somaj cand va cheama ptr viza. ( A se vedea data de viza ptr prezentare la urmatoarea viza )
multumesc pentru raspuns numai ca nu mi a dat nici un carnet si nici nu mi a zis nimic. doar a luat dosarul si atat
Atunci mergi inapoi la AJOFM si intereseaza-te de carnet de viza.
Nu se poate sa te fi trimis acasa fara sa iti dea carnetul de viza somaj !
Pentru alte nelamuriri ale dvs,intrebati daca e in ordine dosarul.
~ final discuție ~
 lore1507	                   

Am inteles ca de la data semnarii incetarii contractului de munca am la dispozitie 10 zile pentru a depune dosarul pentru ajutor de somaj. Aceste zile sunt ... (vezi toată discuția)
	                    lore1507	                   

Am inteles ca de la data semnarii incetarii contractului de munca am la dispozitie 10 zile pentru a depune dosarul pentru ajutor de somaj. Aceste zile sunt ... (vezi toată discuția)

clopotellilianapaula	                   

buna ziua, 
 In cat timp primesc indemnizatia de somaj de la depunerea dosarului? daca mi s a incheiat de drept contractul am inteles k in termen de 10 zile ... (vezi toată discuția)
	                    clopotellilianapaula	                   

buna ziua, 
 In cat timp primesc indemnizatia de somaj de la depunerea dosarului? daca mi s a incheiat de drept contractul am inteles k in termen de 10 zile ... (vezi toată discuția)

Camelia173	                   

Buna ziua! Pot beneficia de indemnizatie somaj, daca, contractul de munca a incetat de drept pe data de 6 aprilie 2023, timp in care eu eram in prenatal, am ... (vezi toată discuția)
	                    Camelia173	                   

Buna ziua! Pot beneficia de indemnizatie somaj, daca, contractul de munca a incetat de drept pe data de 6 aprilie 2023, timp in care eu eram in prenatal, am ... (vezi toată discuția)