avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

buna am deschis un srl la care activitatea principala esta comertul cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule (4531) si nu am un punct de lucru,vand doar la comanda ,intrebarea mea imi trebuie casa de marcat ??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:46, 16 Mai 2012
daca vanzarea se face direct catre persoane fizice, da trebuie casa de marcat
Iar in cazul persoanelor juridice emiteti factura si chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari piese auto catalin-popa catalin-popa Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire...am deschis de ceva timp o firma,ocupandu-ma de vanzari piese auto si accesorii, vopsea industriala auto etc.... Cand ... (vezi toată discuția)
Cod caen obiecte handmade pentru srl Cosmina7000 Cosmina7000 Buna ziua, Am deja o firma al carui obiect principal de activitate in aceste moment este: 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare ... (vezi toată discuția)