avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Termenul de depunere pe operatiunea
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Termenul de depunere pe operatiunea

17 mai 2012

OI IMM a anuntat ca, la solicitarea mediului de afaceri si tinand cont de suma mare alocata, apelul de proiecte 4 aferente Operatiunii "Sprijin financiar cu valoarea de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii" din cadrul POSCCE isi prelungeste valabilitatea de la 31 mai 2012 pana pe 10 iulie 2012.

Proiectele pot fi inregistrate online si depuse pana la aceasta data, urmand ca introducerea in SMIS si evaluarea tuturor proiectelor sa se realizeze dupa inchiderea apelului de proiecte.

Sursa: OI IMM

[ link extern ]
O 111. Sprijin financiar in valoare de pana la 1.065.000 lei acordat pentru investitii in IMM-uri

Alte discuții în legătură

Surse de finantare pentru luna februarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog A fost publicat Catalogul surselor de finantare – februarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active finantate de Uniunea ... (vezi toată discuția)
Din ianuarie 2012, imm-urile pot depune proiecte pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea in data de 5 ianuarie 2012 a apelului de proiecte pentru operatiunea Operatiunea ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)