avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inscriere teren OCPI
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inscriere teren OCPI

Buna ziua ! Am un teren mostenire de la mama mea ,vreau sa imi fac cadastru pe el......acest teren a fost in trecut in colectiv ...astfel ca in acest timp o familie si-a construit o anexa pe un capat al terenului...intrebarea mea este > cum ar trebui eu sa procedez pentru a-mi putea inscrie terenul la OCPI ?deoarece pe schita se afla o constructie care nu e a mea ...dar nici vecinii nu au acte pe ea ?
va multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 22:48, 18 Mai 2012
pentru intabularea terenului trebuie facuta documentatia cadastrala de catre un expert.vCei care si-au construit casa vor trebui sa incheie cu dvs, in calitate de proprietar al terenului, bineinteles, in situatia in care sunteti de acord, un contract de superficie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
Edificare imobile construite fara autorizatie de constructie ady09 ady09 va rog sa-mi spuneti prevederile legale cu privire la modalitatile de edificare a unui imobil construit fara autorizatie de constructie , cladire construita ... (vezi toată discuția)
Cadastru lamurire razvypitesti razvypitesti Buna ziua, detin un apartament intr-un bloc intr-o zona rurala. Vreau sa vand apartamentul pe care il detin si mi s-a cerut cadastru. Am inteles ca ununul ... (vezi toată discuția)