avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit trei amenzi pentru lipsa rovineta. Pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit trei amenzi pentru lipsa rovineta. Pe chitanta este trecut alt numar de inmatriculare

Buna ziua,daca pot zice asa.
Am primit 3 amenzi ptr rovineta,dar rovineta este platita,dar cand m-am uitat la ea am observat ca pe chitanta este trecut alt numar de inmatriculare de exeplu WZN pe cand nr de inmatriculare este WZM,cei de la peco au gresit nr de inmatriculare.Astazi trebui sa plec iar in cursa,daca plec ma astept sa m-ai i-mi vina iar cateva amenzi ptr o greseala.Unde trebui sa ma adresez,cei de la peco mi-au spus ca nu e vina lor,si nu ii intereseaza ce fac ?
Cel mai recent răspuns: arhip_bogdan2002 , utilizator 15:34, 18 Mai 2012
Pe cele care le ati primit trebuie sa le contestati in instanta,cu sanse reale de a fi anulate,sau cel putin de a primi un avertisment.
In cazul achizitionarii unei roviniete la care a fost inscris eronat numarul de inmatriculare al vehiculului, corectia se va putea opera cu conditia ca numarul de identificare inscris pe rovinieta sa coincida cu cel inscris in certificatul de inmatriculare/cartea de identitate a vehiculului.
Solicitarea de corectie se transmite prin fax la numarul 021.318.66.50, insotita de urmatoarele documente:
- copie de pe bonul fiscal obtinut in urma achitarii rovinietei;
- copie de pe certificatul de inmatriculare al vehiculului;
- copie de pe rovinieta;
Multumesc pentru raspuns,restul datelor sunt corecte.
O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda Madagascar2018 Madagascar2018 Ieri am primit prin posta o amenda de rovinieta din data de 22.07.2018, problema este ca eu am avut rovinieta, am chitanta si rovinieta facuta la benzinarie ... (vezi toată discuția)
Am schimbat nr masinii, insa rovinieta a ramas pe nr vechi florinsandu florinsandu anul trecut in luna august mi-am schimbat nr de la masina,aveam platita rovinieta pe 1 an de zile pe numarul vechi.astazi cand am fost sa imi cumpar o noua ... (vezi toată discuția)
Amenda datorita completarii gresite a rovinietei Ovidiu700 Ovidiu700 Buna ziua. In luna martie am circulat in afara orasului, iar inainte de a pleca la drum mi-am facut rovinieta. Ceea ce nu am observat a fost faptul ca ... (vezi toată discuția)