avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am schimbat nr masinii, insa rovinieta a ramas pe nr ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am schimbat nr masinii, insa rovinieta a ramas pe nr vechi

anul trecut in luna august mi-am schimbat nr de la masina,aveam platita rovinieta pe 1 an de zile pe numarul vechi.astazi cand am fost sa imi cumpar o noua rovinieta mi-am dat seama ca am circulat fara rovinieta pe nr noi.am trecut prin nu stiu cate camere de atunci.POT SA MAI FAC CEVA SA DEMONSTREZ CA AM AVUT ROVINIETA PE MASINA,DAR PE VECHIUL NUMAR?DACA IMI VIN AMENZILE POT SA LE CONTEST CUMVA?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:19, 16 Ianuarie 2014
În cazul schimbării numărului de înmatriculare al vehiculului pentru care a fost achitata rovinieta,aceasta îşi menţine valabilitatea numai în condiţiile în care la emiterea acesteia numărul de identificare al vehiculului a fost înscris corect.

Puteti verifica valabilitatea rovinietei aici
[ link extern ]

Informatii suplimentare aici (pct.9)
[ link extern ]

Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2014
cyan, moderator
eu am avut numarul sv 74 gel si am schimbat numarul cu sv 02 flr.numarul nu mai e acelasi.eu am mers cu nr nou o luna de zile cu rovinieta de pe cel vechi fara sa-mi dau seama.Nu am fost la cei de la CNADNR.pot sa mai fac ceva sa pot anula amenzile care banuiesc,ca o sa vina?
Verificati-va valabilitatea rovinietei pe site-ul CNADR.

Daca numarul de identificare a fost inscris corect in sistemul CNADNR atunci rovinieta este valabila si ptr nr de inmatriculare ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sa fiu amendat pentru neplata rovinieta? johnythelove johnythelove Buna ziua, Vreau sa ma ajutati sa lamuresc o problema. Pe data de 2 Ianuarie am cumparat rovinieta, iar pe data de 8 au fost schimbate numerele la masina, ... (vezi toată discuția)
Auto cumparat cu rovinieta valabila, pot folosi rovinieta pana expira ? patraule2 patraule2 Am vandut masina tatalui meu acum o luna si am verificat astazi pe site-ul CNADNR valabilitatea rovinietei. Exista o rovinieta valabila pe seria de sasiu a ... (vezi toată discuția)
Rovinieta CorinaBuca CorinaBuca Buna ziua. Anul trecut pe 30 decembrie, am instrainat masina pe numele mamei mele, implicit a trebuit sa schimb si numarul de inmatriculare. Nu am stiut, sau ... (vezi toată discuția)