avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere custodie unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere custodie unica

buna ziua,

am un copil minor rezultat in urma unei relatii neoficiale si as dori sa stiu ce trebuie facut in cazul in care doresc sa cer custodie unica asupra copilului deoarece tatal este bolnav suferind de tulburare bipolara.deasemenea ce implica aceasta custodie din punct de vedere al obligatiilor din partea ambilor.
multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:33, 19 Mai 2012
Ca sa intelegeti dvstra "custodia" reprezinta autoritatea parinteasca conform NCC.
Instanta poate face adresa pentru a solicita informatii de la spital.
Este insa greu de spus daca va proceda asa daca nu aveti deloc dovezi.
Cred ca avocatul dvs. ar trebui sa se gandeasca cum sa procedeze pentru a face tot posibilul sa ceara la momentul oportun instantei acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de fapt dreptul parintesc comun??? soangher soangher Am si eu o mare dilema avand in vedere ca legile astea se cam bat ele cap in cap :( ...mentionez ca am fost casatorita,din aceasta casatorie am o fata iar la ... (vezi toată discuția)
Custodie Larisa iosiv Larisa iosiv Am un copil de 5 ani in custodie comuna domiciliu la mine(mama), fara program stabilit de vizite...tatal nu a venit sa vada copilul de 2ani jumatate, si nu a ... (vezi toată discuția)
Custodie totală. Utilizator0405 Utilizator0405 Bună ziua. Cum as putea să obtin custodia totală? Tinand cont ca am doar o singură dovadă deoarece am fost o singură data la politie deși au fost mai ... (vezi toată discuția)