avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Ma intereseaza un credit pentru deschiderea unei ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Ma intereseaza un credit pentru deschiderea unei afaceri...ce am de facut?

Sunt somera,am 40 ani si nu imi gasesc un loc de munca... As vrea sa-mi deschid propria afacere,ce am de facut si de ce am nevoie?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:30, 22 Mai 2012
creditare (normala, pentru afaceri) in ziua de azi este practic imposibila...

nu mai exista asa ceva, decat in propaganda, fel si fel de "programe de stimulare"- valoare 0 (zero)!...

daca va bazati (credeti) ca afacerea poate fi profitabila, asumati-va riscul si vindeti-va ceva...
e bine sa nu cadem in derizoriu, depinde de ce fel de afacere e vorba. Pentru a infiinta un PFA, nu va trebuie mai mult decat 300 lei, o SC 1000 lei. Apoi mai e si varianta consultarii bancilor mari, sa vedeti daca au programe in derulare, vedeti si accesare fonduri nerambursabile, asocierea cu alte persoane care vor veni cu banii si dvs. veniti cu expertiza, etc.
Variante sunt daca intr-adevar va doriti acest lucru.
Daca deschideti un SRL, start-up , puteti gasi finantari bancare care va pot oferi si consultanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari nerambursabile pentru infiintare firma lavitahi lavitahi Buna ziua, M-ar interesa daca sunt finantari nerambursabile pentru infiintarea unei firme avand domeniul de activitate \"administrare imobile\". In prezent ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate miky_crys miky_crys Buna ziua, Doresc sa imi deschid propria afacere si as avea nevoie da putine informatii.. As dori sa stiu cum stau treburile in ceea ce priveste obtinerea ... (vezi toată discuția)