avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:12, 2 Decembrie 2012
fiti amabili stiti cumva cum pot face cerere la fondurile europene credit online ?
Dvs doriti credit online de la fonduri europene?
Nu exista asa ceva, va rog sa fiti mai explicita
Aplicatia online se refera la modalitatea de inscriere pentru finantare cu proiectul dvs., dupa care depuneti actele toate in original si 2 copii , iar creditarea se face pentru cofinantarea proiectului, asta daca am inteles cam ce doriti
unde pot depune actele pentru fondurile europene, si este valabil pentru arice proec adica si daca vreau sa deschid o firma de amenajari interioare exterioare urbana sau rurala?
Pe aceasta idee a dvs., sunt mult mai multe detalii pe care ar trebui sa le scrieti:
Firma infiintata?ce forma de organizare?
Daca aveti firma in mediu rural cititi despre masura 312:
[ link extern ] /
Dosarul complet se depune la OJDRP .
Va sugerez sa infiintati SRL-D sa va inscrieti pe site AIPPIMM la programe nationale 2012, si dosarul se depune la OTIMMC din zona unde se incadreaza judetul dvs.
Pentru toate acestea trebuie citit despre programe,ce conditii vi se cer , daca le indepliniti,atunci se face studiu de fezabilitate/memoriu tehnic/plan de afaceri.
Pentru ce anume doriti acesti bani?
Buna ziua,
Doresc sa accesez fonduri europene pentru tineret pentru a face o ferma. Ce acte imi trebuie?

Alte discuții în legătură

Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene camelia iosif camelia iosif Buna ziua, Doresc sa incep o activitate avand ca obiect colectare fier vechi, sau reparatii masini. Stiu ca pentru asceste activitati as putea accesa ... (vezi toată discuția)