Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Art. 60
(1) Reducerile varstelor standard de pensionare prevazute la art. 55, precum si cele prevazute de alte acte normative pot fi cumulate fara ca reducerea totala sa fie mai mare de 13 ani.
~ final discuție ~
 MARLENUTA	                   

va rog sa-mi spuneti daca, la calculul stagiului de cotizare, [b]in cazul pensiei de invaliditate,[/b] se ia in considerare diploma de studii universitare la ... (vezi toată discuția)
	                    MARLENUTA	                   

va rog sa-mi spuneti daca, la calculul stagiului de cotizare, [b]in cazul pensiei de invaliditate,[/b] se ia in considerare diploma de studii universitare la ... (vezi toată discuția)

wilson65	                   

doresc sa aflu daca reducerea varstei de pensionare pentru persoane cu handicap se poate cumula cu reducerea pentru activitate desfasurata in gr 1 si gr 2 de ... (vezi toată discuția)
	                    wilson65	                   

doresc sa aflu daca reducerea varstei de pensionare pentru persoane cu handicap se poate cumula cu reducerea pentru activitate desfasurata in gr 1 si gr 2 de ... (vezi toată discuția)

maritud	                   

am lucrat peste 32 de ani in cond. deosebite si speciale 
 am iesit la pensie pt. limita de virsta la data  de 20.12 2010 la 58 de ani
 datorita OUG ... (vezi toată discuția)
	                    maritud	                   

am lucrat peste 32 de ani in cond. deosebite si speciale 
 am iesit la pensie pt. limita de virsta la data  de 20.12 2010 la 58 de ani
 datorita OUG ... (vezi toată discuția)