avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor
Discuție deschisă în Executare silită

executor

buna ziua!eu si sotul meu avem un titlu executoriu emis pe numele amandurora.datoram unei persoane fizice suma de 10000 ron.eu nu lucrez,dar sotul are o societate pe numele lui,dar lucreaza cu carte de munca la alta firma.avem si doi copii minori.luand o declaratie in fata executorului k le vom da suma de 500 ron/luna,totusi suntem cautati la domiciliu de catre executor.precizez k nu avem nici casa nici masina pe numele nostru.multumesc!
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 23:29, 25 Octombrie 2013
La cererea creditorului,executorul judecatoresc are autoritatea si competenta sa demareze procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta dvs,bunuri mobile/imobile/conturi/
drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
se poate lega executorul de firma fiind un magazin mixt la tara multumesc
De firma nu, de veniturile sotului rezultate din firma, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita chic35 chic35 Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron ... (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Executare silita vali m vali m Am o prietena care are sa-mi dea niste bani.Am ajuns in instanta si a urmat executarea silita.Problema este ca apartamentul in care sta este luat cu credit ... (vezi toată discuția)