Buna ziua! Imi poate spune cineva daca se poate dezvolta o afacere, mai precis o societate comerciala bazata pe consultanta in domeniul accesarii de fonduri europene?? Adica pe baza acordarii de bani europeni antreprenorilor sa se poate obtine un profit echivalent cu un procent din banii obtinuti de la UE?? Pe net am auzit ceva vorbindu-se chiar de comisioane de 20%!!!.
Sau altfel spus este serioasa treaba cu dosarele de accesare ori exista probleme cu nesfarsitele documente care am inteles ca sunt necesare la dosar sau coruptia, care fac ineficienta aceasta afacere, precum multe altele din Romania??
Fara a fi malitioasa, inafara dorintei dvs. de a dezvolta o afacere, bine platita,ce anume ati studiat in privinta fondurilor europene sau guvernamentale si a planurilor de afacere pentru dezvoltarea cunostintelor dvs?
Eu va raspund chiar si mai direct ca nu am studiat nimic dar as fi disponibil sa invat... insa doar daca as avea cat de cat o garantie ca se fac ceva bani...
Daca invatati asiduu, daca lucrati singur sau in grup,daca gasiti consultant cu experienta pentru mentorat, se pot face bani.Piata are putere de absorbtie.
Va recomand cursurile EMPRETEC.