avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Eficienta unei afaceri bazate pe atragerea de fonduri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Eficienta unei afaceri bazate pe atragerea de fonduri europene nerambursabile

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca se poate dezvolta o afacere, mai precis o societate comerciala bazata pe consultanta in domeniul accesarii de fonduri europene?? Adica pe baza acordarii de bani europeni antreprenorilor sa se poate obtine un profit echivalent cu un procent din banii obtinuti de la UE?? Pe net am auzit ceva vorbindu-se chiar de comisioane de 20%!!!.

Sau altfel spus este serioasa treaba cu dosarele de accesare ori exista probleme cu nesfarsitele documente care am inteles ca sunt necesare la dosar sau coruptia, care fac ineficienta aceasta afacere, precum multe altele din Romania??
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2012
Iulian81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:16, 24 Mai 2012
Fara a fi malitioasa, inafara dorintei dvs. de a dezvolta o afacere, bine platita,ce anume ati studiat in privinta fondurilor europene sau guvernamentale si a planurilor de afacere pentru dezvoltarea cunostintelor dvs?
Eu va raspund chiar si mai direct ca nu am studiat nimic dar as fi disponibil sa invat... insa doar daca as avea cat de cat o garantie ca se fac ceva bani...
Daca invatati asiduu, daca lucrati singur sau in grup,daca gasiti consultant cu experienta pentru mentorat, se pot face bani.Piata are putere de absorbtie.
Va recomand cursurile EMPRETEC.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene nerambursabile asistentu asistentu Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Femeia antreprenor kikiritikos kikiritikos Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am ... (vezi toată discuția)
Scurt ghid practic de accesare a fondurilor europene pentru agricultura mariana_en mariana_en daca vreti sa cunoasteti teoria, accesati site-ul apdrp practica...aia ne omoara pasul 1: vorbiti cu cineva care a accesat fonduri cu succes; intrebati-l la ... (vezi toată discuția)