avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturier+chitantier si registre PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturier+chitantier si registre PFA

1.La un PFA se pot emite facturi si chitante simple(gasite pe internet ca modele)sau trebuiesc folosite documente cu regim special? cum,de unde se obtin,etc.?
2.Ce registre trebuiesc complectate la un PFA nou infintat cu activitate principala CAEN 4791(comert cu amanuntul prin internet) si secundara CAEN 7490(alte activitati profesionale,stintifice si tehnice)?cum,de unde se obtin,etc.?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: traian_m , utilizator 21:34, 23 Mai 2012
1. Nu aveti nevoie de chitantiere sau facturiere cu regim special,puteti sa emiteti facturi si chitante dupa modele gasite .
2. registru plati ,registru inventar si registru unic de control.
si de unde pot obtine acele registre si cum?
Le achizitionati de la Administratia fiscala de care apartineti. Sunt documente cu regim special de numerotare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua!sunt pfa de putin timp si azi am incasat primii bani,in urma activitatii desfasurate,si m-am lovit de o problema!am chitantier si facturier fiscal ... (vezi toată discuția)
Situatie incasari cote intretinere akadea akadea va prezint o situatie pe care o intalnesc si sunt in cautarea unor opinii despre cum ar trebui procedat. in urma demiterii administratorului asociatiei, se ... (vezi toată discuția)
Chitantier tipizat sau chitanta facuta in word pentru bia benji_rm benji_rm Buna ziua, Am un Birou Individual de Arhitectura, neplatitor de TVA si trebuie sa fac chitanta pentru serviciile facute. Trebuie sa mi cumpar chitantier sau ... (vezi toată discuția)