avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... infiintare website
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

infiintare website

Buna seara! Pentru infiintarea unui website, care doresc sa functioneze ca o agentie matrimoniala cui trebuie sa ma adresez pentru consultanta de specialitate? Chiar nu stiu de unde sa pornesc si am nevoie de ajutor.

( SIte-ul se adreseaza celor care vor sa cunoasca persoane de sex opus. Daca 2 persoane inscrise in site se placcare si vor sa ia legatura unul cu celalalt ....trebuie sa plateasca o taxa pentru a obtine datele persoanei respective._

Cel mai recent răspuns: ContSters225346 , utilizator 22:48, 23 Mai 2012
daca siteul tau colecteaza date cu caracter personal trebuie sa te inregistrezi la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.


Protecţia datelor cu caracter personal reprezintă un domeniu nou pentru spaţiul legislativ din România. Conţinutul său priveşte, într-o formă generică, dreptul persoanei fizice de a-i fi apărate acele caracteristici care conduc la identificarea sa şi obligaţia corelativă a statului de a adopta măsuri adecvate pentru a asigura o protecţie eficientă.

În acest scop, a luat fiinţă şi în România, o autoritate centrală abilitată cu astfel de atribuţii de control, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Recent înfiinţată, prin Legea nr. 102/2005, Autoritatea îşi exercită competenţa stabilită în principal de Legea nr. 677/2001, în condiţii de independenţă faţă de orice autoritate publică sau entitate de drept privat.

mai multe pe siteul autoritatii www.dataprotection.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte reglementeaza....? floricica floricica Buna ziua, Apelez la amabilitatea profesionistilor de pe acest forum pentru de a-mi oferi o opinie legala cu privire la ce acte normative protejeaza datele ... (vezi toată discuția)
Folosirea numelor fostilor angajati pe site-ul fostului angajator.... ionelu78 ionelu78 Buna ziua, Pe site-ul fostului meu angajator apar eu impreuna cu inca 4 colegi desi nu mai suntem nici unul angajatii acestei firme. La sectiunea ... (vezi toată discuția)
Infiintare website ramo1305 ramo1305 Buna seara! Pentru infiintarea unui website, care sa functioneze ca o agentie matrimoniala care sunt demersurile? Multumesc! (vezi toată discuția)