avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... restituire impozit PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

restituire impozit PFA

pentru anul 2011 am platit un impozit pe venit foarte mare. Acum cei de la impozite trebuie sa-mi restituie suma platita in plus. Ce trebuie sa fac sa-mi recuperez banii??? Mentionez ca pe 2012 nu am activitate cu PFA-ul, sunt angajat cu contract individual.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
dorugeo, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorugeo , utilizator 15:41, 24 Mai 2012
Dupa depunerea declaratiei 200 cu venitul real realizat in cursul anului 2011, veti primi decizia de impunere de la ANAF prin care se va mentiona suma de restituit, avand in vedere platile anticipate facute de dvs. Dar asta se va intampla dupa luna septembrie a acestui an.
multumesc mult:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pt pfa getafolescu getafolescu Am infintat PFA-ul anul trecut in aprilie si am depus formularul 220 pt anul 2011. Nu am avut decat cheltuieli in 2011. Ce trebuie sa fac in anul 2012? (vezi toată discuția)
Recuperare contributii la asigurarile de sanatate platite excedentar Ana SM Ana SM Buna ziua! Sunt inregistrata ca PFA (sistem real, individual) si, in conformitate cu declaratia 200 depusa la inceputul acestui an pentru 2012 (venitul ... (vezi toată discuția)
Declaratii si plati pentru pfa traducator roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Am cateva nelamuriri in legatura cu un PFA in sistem real (domeniu: traduceri). Initial, cand am deschis acest PFA, am completat formularul cu ... (vezi toată discuția)