Buna seara ; va rog sa ma ajutati cu opiniile dvs.
Este vorba de actiune pentru anulare act administrativ.
Institutia a depus un document pe baza caruia a emis decizia de concediere dar acest document este ulterior ca data calendaristica unui alt document conform caruia nu putea emite decizia de concediere si a carui infatisare
instanta nu a admis-o.
Este uz de fals ?
Pot cere si cum pot cere in acest caz inscrierea in fals ?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: proces litigii munca, concediere abuziva , fond castigat, recurs pierdut inca nu situ solutia pe larg a Curtii pentru a hotari ce Cale extraordinara de atac sa fac.
la baza Deciziei de concediere sta art, 65 codul Muncii si un program referat de restructurare care cuprinde inscris nr si data a unui alt document care este emis ulterior ( ex referat emis astazi, 4 Martie si in care se regaseste pretiparit nr si data document emis pe 14 martie ).
M-am gandit sa ma inscriu in revizuirea deciziei Curtii de Apel si sa atrag atentia asupra acestui act sau sa deschid alt proces impotriva acestui act pe care as il declar a fi suspect de fals si sa sper ca il casting gandindu-ma ca astfel pot demonstra ca la baza deciziei de concediere a stat un act fals.
mentionez ca angajatorul in procesul de fond dar nici in recurs nu a adus dovezi Clare din care as reiasa factual ca, concedierea a fost temeinica si reala , nu au depus dovezi ca ar fi existat problemele economice sustinute in decizia de concediere si in program referat restructurare posturi.
In speranta ca nu voi ramane sa "mor cu dreptatea in mana", Astept staturile dvs. cu mare interes .
Concediere
car-men
Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema:
Un salariat este concediat deoarece firma nu prea mai are de lucru iar el este unul dintre cei mai slabi. I se face ... (vezi toată discuția)