avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbare categorie de folosinta teren agricol!!!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbare categorie de folosinta teren agricol!!!

Buna ziua ,
As dorii sa stiu exact(lege, articol etc.) daca se poate care este procedura de schimbare a categoriei de folosinta a terenului agricol.
Precizez ca tata a cumparat in ianuarie 1998 (act de V-C) de la bunica-mea un teren de aproximativ 10000 mp din care in contract apare 400 mp cladiri,400 vita de vie,2700 mp teren arabil si 5700 mp livezi pomi.Faptic nu a existat niciodata 5700 mp livezi pomi ,dar cand s-a facut actul de V-C cei de la primarie s-au luat dupa registrele din '70 in care s-a facut o numaratoare prunilor de care dispunea atunci bunica pe toate terenurile nu numai pe terenul din puctul respectivsi li s-a alocat 5700 mp suprafata.cam asa a aparut incurcatura, acum cei de la primarie spun ca nu mai intra in competenta lor rezolvarea si ca trebuie facut cadastru petru ca C_V a fost facut pana in august '99 plus masuratoare topografica,din cate cred eu asta costa ff mult .
Astept sfaturi si procrduri pentru a putea rezolva aceasta situatie .
VA MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 22:15, 25 Mai 2012
Intabularea (cadastru) include si masuratorile topografice despre care vorbiti. Facand cadastru va actualizati rolul agricol cu situatia reala existenta acum in teren

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren . incadrare din ''agricol'' in ''curti constructii'' ralucabun ralucabun Buna ziua, Ca o continuare a intrebarii pusa de mine in urma cu cateva zile - daca se poate vinde un teren sub grila notariala?- revin astazi cu o alta ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda ralf84 ralf84 Buna ziua, Am si eu o problema.. exista cumva vreun contract asemanator celui de arenda? M-ar interesa sa inchei un contract gen arenda pentru un teren ... (vezi toată discuția)
Gradina familiala si pasune viorel_gheorghe viorel_gheorghe detin de curand un teren incadrat ca pasune, l-am cumparat paraginit si plin de spini, nu a mai fost folosit ca pasune (daca asa a fost) de foarte mult timp, ... (vezi toată discuția)