avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura furnizor, decont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura furnizor, decont

Factura furnizor fara TVA emisa la inceputul lunii mai, inregistrata din greseala in contabilitate cu luna aprilie. Nu am obs. decat dupa depunerea decontului aferent lunii aprilie. In jurnalul de cumparari al lunii aprilie apare la neimpozabile, ca atare apare si in decl 300 la ach scutite de taxa sau neimpozabile. Pot sa corectez?
Cel mai recent răspuns: carsim4 , utilizator 08:43, 27 Mai 2012
Unde sa o corectati? In contabilitate stornati in mai cu nota explicativa si repuneti la data la carea fost emisa. In decont pentru ca este scutita nu aveti ce corectie sa faceti.
Multumesc, nu stiam cu decontul cum sa procedez, cu stornarea da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura nedeclarata dragalina2006 dragalina2006 am o factura din iulie 2011. factura este fara tva fiind servicii neimpozabile . furnizorul este din RO. aceasta factura nu a fost declarata in decontul de tva ... (vezi toată discuția)
Decont tva 300 Tasi Tasi PFA platitor de TVA primeste de la un contabil (neplatitor de TVA) o factura emisa in iulie pt serv. prestate de catre contabil catre PFA (valoarea TVA de pe ... (vezi toată discuția)
Storno factura partiala marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Cum trebuie sa procedez ca sa stornez o factura de avans marfa doar partial , trec informatiile de pe factura pe care vreau s-o stornez pe ... (vezi toată discuția)