avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA vanzare spatiu comercial
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

vanzare spatiu comercial

daca o societate vrea sa vanda un spatiu comercial din proprietatea sa,spatiu achizitionat in 2007 de la alta societate,in baza unei facturi cu tva,va factura acest spatiu cu tva sau nu ?
Cel mai recent răspuns: ILDIKO KALAMAR , Consultant fiscal 09:33, 31 Mai 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzarea sub costuri ce implica? ContSters81838 ContSters81838 Vânzarea sub costuri. Implicații fiscale și nu numai Societatea pe care o reprezint a achizitionat mai multe autovehicule in luna februarie ... (vezi toată discuția)
Tva deductibil sau nu sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum interpretaţi disp. art. 145 ali.2 lit a din L.571/2003 aplicabile în următoarea situaţie? În anul 2007 cumpăr un autocamion din românia pentru care ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum trebuie procedat cu tva-ul din vanzarea autoturismului? diamantcs diamantcs Buna ziua Ajutati-ma va rog cu o chestie. In anul 2017 am achizitionat un autoturism in leasing la care am dedus doar 50% tva pe tot parcursul leasingului. ... (vezi toată discuția)