avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inchiriere in regim hotelier
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inchiriere in regim hotelier

As dori sa ma informez ce acte trebuie intocmite si care sunt obligatiile fiscale ale unei persoana fizice care doreste sa inchirieze un apartament proprietate personala, in regim hotelier? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: RSTUDOR , utilizator 21:38, 8 Ianuarie 2014
va salut stimate utilizator amiriana. in curand o sa fiu in situatia de a face acest lucru. pareti f bine informat. as dori sa va deranjez cu cateva intrebari. se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme de venit 2015 Duboveanu Duboveanu O persoana fizica, neinregistrata ca PFA, II sau IF, poate realiza venituri din \\"\\"Inchirierea de camere in scop turistic\\"\\", prin completarea si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in scop turistic ComN ComN In apartamentul de 2 camere decomandate in care locuiesc doresc ca una dintre cele doua camere sa le inchiriez vara in scop turistic. Ca totul sa fie in regula ... (vezi toată discuția)
Inchiriere de camere in scop turistic carmensss carmensss Va rog sa-mi explicati utmatoarea situatie: as vrea sa inchiriez 4 camere in locuinta personala, in scop turistic pe perioada verii. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)