avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... CARE SUNT ACTELE NECESARE VANZARII UNEI MASINI DE PE ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

CARE SUNT ACTELE NECESARE VANZARII UNEI MASINI DE PE FIRMA DIN ROMANIA IN GERMANIA

Buna ziua ,

Ma intereseaza sa vand o masina din Romania care este inregistrata pe firma mea , la alta firma din Germania .
Care sunt etapele si ce acte imi sunt necesare pentru a perfecta aceasta vanzare .

Multumesc ,

Astept raspuns
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 23:21, 27 Mai 2012
contract de vanzare cumparare cu pret stabilit in Euro , factura fiscala in euro si in lei si sa va inregistrati in ROI, efectuati o livrare intracomunitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)
Comert online (vanzare la distanta) intracomunitar si tva-ul in factura Discreet Discreet Buna ziua, Operez un magazin online prin care vand produse in regim de vanzare la distanta atat in Romania cat si in spatiul intracomunitar. Nelamurirea ... (vezi toată discuția)
Factura pe firma straina, livrare in romania, se considera livrare intracomunitara? LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o PFA platitoare de TVA si trebuie sa emit o factura catre o firma inregistrata in Germania, cu numar fiscal 12180/60302. Livrarea efectiva ... (vezi toată discuția)