avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... In legatura cu cunoasterea limbii romane
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

In legatura cu cunoasterea limbii romane

Ce se va întâmpla cu parlementarii, cu senatorii care nu vorbesc corect limba română... pentru că asistăm zilnic la demonstrații de acest fel, chit că limba română este limba lor maternă....
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:42, 28 Mai 2012

Cu ei, parlamentarii (deputatii si senatorii), se va intampla ca vor fi realesi de noi, criticii, si se va modifica DEX-ul.:">
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Nu este vina lor, poate unii au candidat ca sa se distreze, nu stiau pe ce sa cheltuiasca banii, altefel nu-mi imaginez cum un candidat poate "baga" in campanie minim 500 mii de euro stiind ca in 4 ani va fi indemnizat cu mult mai putin.
Sunt vinovati alegatorii care i-au ales tinand cont de "mita electorala", transmisa pe cale orala sau materiala si nu de profilul moral si profesional, de realizarile obtinute cinstit pana la candidatura, de realitatea programelor prezentate in campanie.
:confused: Naivitate sa fie? Credeti ca nu stiau ce avantaje sunt, distinct de indemnizatie...:weg:
elena138 a scris:

:confused: Naivitate sa fie? Credeti ca nu stiau ce avantaje sunt, distinct de indemnizatie...:weg:

Naivitatea este la noi, alegatorii.
Ii concediem. :)) ;)

Initiem noi o propunere legislativa :rtfm:si pentru alesii poporului, nu numai pentru functionarii institutiilor publice. De ce sa existe discriminare? Ei (senatorii si deputatii) sunt cei care ne reprezinta, chiar daca ii alegem sau nu.

Alte discuții în legătură

Ion luca caragiale - viata si opera trope_doi trope_doi Ion Luca Caragiale (n. 30 ianuarie 1852, Haimanale, jud Prahova, azi I. L.Caragiale, jud Dambovita, d. 9 iunie 1912, Berlin) A fost dramaturg, nuvelist, ... (vezi toată discuția)
Uni sau bicameralism? luiza2008 luiza2008 Buna ziua tuturor! Sper ca am postat acest subiect in categoria care trebuie...;) Ce parere aveti? Care ar fi cel mai potrivit sistem in tara noastra?Uni sau ... (vezi toată discuția)
Adunare generala asociatie de proprietari-imputerniciri Elidor Elidor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: este vreun articol in legea 230/2007 sau in Instructiunile de aplicare ale ei, care ... (vezi toată discuția)