avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN consultanta amenajari, proiectare etc.
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN consultanta amenajari, proiectare etc.

Buna ziua!
Doresc sa imi infiintez un SRL, care sa aiba ca obiect de activitate servicii de proiectare. In acelasi timp, as vrea sa pot factura si servicii de consultanta (in proiectare, amenajari etc). Imi poate spune cineva ce cod CAEN ar fi recomandat?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
AndreaL, utilizator
7112 Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.
Multumesc ptr raspuns. Mai am o intrebare fiins firma de arhitectura, nu ar fi mai potrivit 7111 Activitati de arhitectura Aceasta clasa include: -consultanta pentru activitati de arhitectura: -planuri si proiecte pentru cladiri -planuri de urbanism si amenajarea teritoriului Aceasta clasa exclude: -activitati de consultanta in informatica, vezi 6202; 6209 -decoratiuni interioare, vezi 7410
7111, inteleg bine, include si serviciile de consultanta?
Multumiri anticipate!

Cred ca am inteles eu gresit. Vad 711 Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea. Pot alege 711 sau trebuie sa aleg o subgrupa a ei, respsctiv 7111 sau 7112, cel recomandat de dumneavoastra. Altfel spus, 7112, acopera activitatile de arhitectura?
Multumesc!

[Editat - timp de 30 de minute dupa publicarea mesajului aveti posibilitatea sa-l completati / corectati. Multumesc]
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Ares-3, moderator
Deoarece nu a-ti specificat de la inceput specialitatea,7111 este codul corect pe care trebuie sa-l alegeti.(711 este doar o grupa,clasa -codul CAEN din 4 cifre este cea care se utilizeaza.

@AndreaL

Aveti aici

www.avocatnet.ro/content/for...

codul CAEN cu explicatii pentru fiecare grupa / clasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot trece activitate secundara cod caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand i.i. ? dan.b dan.b Pot trece activitate secundara cod Caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand I.I. ? Am infiintata o intreprindere individuala cu cod Caen ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare start up pfa kellyattila7 kellyattila7 as dori s deschid un PFA ca inginer pe linie de proiectare. (vezi toată discuția)