avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... In cat timp pot sa definitivez hotararea si sa inscriu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

In cat timp pot sa definitivez hotararea si sa inscriu masina?

am un proces cu ANAF pentru evitarea taxei auto. Urmeaza recursul la Curtea de Apel Ploiesti pe 31.05.2012(la tribunalul Buzau mi s-a admis cererea si ANAF a facut recurs).In cazul in care castig in cat timp pot sa iau hotararea definintiva si sa inscriu masina??
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:43, 29 Mai 2012
Imediat a 2 a zi dupa pronuntarea hot puteti scoate un certificat de grefa in care se mentioneaza solutia data si faptul ca este irevocabila.
Daca nu vor sa inscrie masina veti avea de asteptat cam o luna-- o luna si jumatate pana sa va luati hot redactata si legalizata.
ok. hotararea o poate ridica sotia sau trebuia sa ma duc eu personal??
Numai personal sau imputerniciti un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Decizie neredactata gigelas gigelas Buna dimineata, Am castigat un proces pentru restituirea taxei auto,insa instanta de fond a dispus sa mi se dea dobanda LEGALA aferenta sumei,de la data ... (vezi toată discuția)
Calcul cuantum taxa recuperata ioannn ioannn 1. la Tribunalul Buzau s-a actionat in instanta statul pt recuperarea taxei auto. Rezultat favorabil, Finantele au facut recurs. 2. Recursul s-a judecat la ... (vezi toată discuția)