avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie neredactata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie neredactata

Buna dimineata,
Am castigat un proces pentru restituirea taxei auto,insa instanta de fond a dispus sa mi se dea dobanda LEGALA aferenta sumei,de la data platii,pana la restituirea efectiva.
Am facut recurs in parte,solicitand schimbarea dobanzii,din legala,in FISCALA, aceasta fiind mai mare decat cea legala.
Instanta de recurs,mi-a admis recursul si a modificat sentinta in sensul ca mi se da dobanda fiscala,iar restul dispozitiilor raman asa cum a dispus instanta de fond.
Intrebari:
1 -Daca decizia in recurs nu s-a redactat inca,pot solicita legalizarea sentintei de fond,cu mentiunea definitiva si irevocabila prin decizia nr.... a instantei de recurs ?
2 -Avand in vedere ca decizia de recurs contine modificarea dispozitivului sentintei de fond (in parte),trebuie sa astept redactarea deciziei,urmand sa le legalizez pe ambele hotarari (de fond si recurs) pentru a putea merge mai departe sa mi se restituie banii de ANAF ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 08:35, 18 Martie 2014
ar trebui sa va ajunga minuta deciziei, aceea se elibereaza imediat, nu aveti nevoie de motivare. cu minuta cereti legalizarea sentintei de fond si apoi mergeti la ANAF.
Am inteles.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)
Dobanzi legale taxa auto - cerere pe cale separata? kik101 kik101 Desi am cerut odata cu restituirea taxei de poluare si dobanda legala aferenta, instanta de fond a admis actiunea insa nu s-a pronuntat pe capatul de cerere ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)