lukacs 
	    	Utilizator

lukacs 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 titi marina	                   

Va salut.
Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv.
La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)
	                    titi marina	                   

Va salut.
Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv.
La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)

kik101	                   

Desi am cerut odata cu restituirea taxei de poluare si dobanda legala aferenta, instanta de fond a admis actiunea insa nu s-a pronuntat pe capatul de cerere ... (vezi toată discuția)
	                    kik101	                   

Desi am cerut odata cu restituirea taxei de poluare si dobanda legala aferenta, instanta de fond a admis actiunea insa nu s-a pronuntat pe capatul de cerere ... (vezi toată discuția)

tati_sorin2000	                   

BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel,  a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
	                    tati_sorin2000	                   

BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel,  a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)