avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum trec in contabilitate platile primite prin PayPal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum trec in contabilitate platile primite prin PayPal

Buna ziua,
M-ar interesa cum se pot trece in contabilitate platile primite prin paypal pentru un PFA sau SRL.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:47, 27 Mai 2012
Inteleg ca este vorba de incasari. Pe coloana "incasari" din RJIP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este documentul justificativ pentru aportul in numerar? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, Am achizitionat la un moment dat registrul unic de control dar am platit din banii cash \"ai mei\" (stiu ca PFA-ul are acelasi patrimoniu ca si ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit - registrul jurnal de incasari si plati ipi ipi Buna ziua, In legatura cu completarea Registrului Jurnal de Incasari si Plati pentru un PFA cu Norma de Venit, ce document justificativ trebuie trecut pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor contabilitate pfa varuma varuma Buna ziua, Am nevoie de ajutor in tinerea contabilitatii ca PFA in domeniul dezvoltarii de software. Cum timpul nu-mi permite sa citesc prea mult pe forum si ... (vezi toată discuția)