avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract de servicii achizitii directe
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract de servicii achizitii directe

bună dimineaţa
Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine, pentru încheierea unui contract de servicii hoteliere pe o perioada de 7 zile cazare şi masă cu valoare mai mică de 15.000 de euro aplicăm achiziţia directă conform OUG nr.34 /2006 art.19, am efectuat un studiu de piaţă cu 3 oferte similare, ce proceduri mai trebuie aplicate sau ce trebuie să conţină dosarul în cazul respectiv? Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:02, 28 Mai 2012
Trebuie să întocmiti un dosar de achiziţie care să cuprindă: cereri de ofertă (minim trei), ofertele primite (acestea trebuie să cuprindă şi datele de identificare ale ofertantului), un proces verbal semnat de reprezentantul legal prin care să fie justificată alegerea ofertei câştigătoare, contractul cu furnizorul ales.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa ajutor ! Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua, rog sa ma informati si pe mine despre achizitia directa a produselor. Stiu ca e legala e prevazuta de art 19 din Oug 34/2006 stiu ca tr o nota ... (vezi toată discuția)