avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pret bomba
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pret bomba

Buna seara,

Puteti sa-mi spuneti daca acest site, intitulat "pretbomba.ro" unde se tin licitatii la preturi extrem de mici, este ceva legal?
Multumesc,:hm:
Cel mai recent răspuns: rahann83 , utilizator 17:46, 14 Decembrie 2011
bine ca nu mai exista acest site, iar pentru cei care au pus botul sa se resemneze pt ca e o tzeapa.eu nu am participat decat vizual la acel site,m-am uitat si eu sa vad despre ce e vorba,dorind sa licitez si eu dar cand am vazut ca cer bani pentru credite ca sa poti licita, am stat pe margine si am studiat problema!ideea lor era urmatoarea:aveai un timp limita si un produs care in realitate este destul de costisitor la un pret de super bomba, dar,in momentul in care licitai iti lua din credite si automat plateai fiecare licitare care o faceai, de dincolo erau altii care licitau, si aproape fiecare licitatie era castigata de ei pentru ca ei nu aveau limitare de credit,doar era site-ul lor aveau mai multe id-uri si asa ei luau banii credulilor.aveai doar impresia ca dai lovitura si in ultima secunda se intampla ca ti-o lua cineva innainte. unii lucreaza cu spatele altii cu capul iar altii doar inseala!cam asta era politica lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie, facuta cu cap? darkdesign darkdesign Am dat de curand peste o serie de siteuri, care au ca momeala Licitatia online a unor produse. Sa scurtez putin din continut si sa trec la subiect. Ei spre ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita maris331 maris331 Se executa silit un imobil ,la prima licitatie nu s eprezinta nimeni la a doua licitatie executorul noteaza ca daca se prezinta 2 licitatori poate scadea ... (vezi toată discuția)
Impotriva siturilor de micro licitatii. Mikulas69 Mikulas69 Buna ziua, am citit mult pe internet in legatura cu siturile de micro licitatii ca smslicitatie.ro, pretbomba.ro si altele. Nu se poate face nimic inpotriva ... (vezi toată discuția)