avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL obtinere parola si nume utilizator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL obtinere parola si nume utilizator

Buna ziua.
Am revenit din concediu de ingrijire copil, iar colega mea care mi-a tinut locul nu a mai obtinut o noua parola si un nou nume de utilizator pentru noua versiune de Revisal, ci le-a folosit pe cele vechi.
Era obligatorie obtinerea unei noi parole sau pot continua utilizarea celor vechi, avand in vedere ca pe site-ul ITM-ului modificarile aduse in revisal s-au inregistrat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 29 Mai 2012
Atat timp cat angajatorul in baza solicitarii initiale a primit parola si nume utilizator nu mai este necesara o alta solicitare cu atat mai mult ca dumneavoastra ati trimis la ITM, RGES prin aplicatia REVISAL.
multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
carlaserban, utilizator
Nu este obligatorie schimbarea parolei pentru transmiterea regsitrului de evidenta al salariatilor.. puteti tranmsite in continuare modificarile pe aceeasi parola.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal danlpl danlpl Buna, recent am introdus datele necesare pentru revisal, in revisalul vechi. Atunci cand am vrut sa le trec in cel nou, am constatat ca nu mai pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)