avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... model de plan de restructurare - redresare financiara
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

model de plan de restructurare - redresare financiara

in vederea unei reesalonari a datoriilor financiare, cum se concepe un program de redresare-restructurare financiara a unui birou-cabinet individual, sau mai precis ce anume trebuie sa aiba in continut un astfel de program de restructurare financiara
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:39, 29 Mai 2012
Puteti sa consultati aici :
[ link extern ]

si aici :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare MagureanuPetronela MagureanuPetronela Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza ... (vezi toată discuția)
Pfa medic specialist cris.borcan cris.borcan buna ziua. sunt medic specialist si as vrea sa deschid un PFA. mi-ati putea spune, va rog, ce acte imi trebuie si unde trebuie sa merg sa le obtin, respectiv ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet individual prestari servicii stefan_caramizoiu stefan_caramizoiu Buna ziua, am si eu o intrebare. Vreau sa-mi infiintez un cabinet individual care se va ocupa cu consultanta, comercializare produse IT, hardware/ ... (vezi toată discuția)