avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Sentinta asta este HIT , doar ca Bota n-a murit !
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Sentinta asta este HIT , doar ca Bota n-a murit !

Condamnarea lui Bota este prima condamnare definitiva administrata pentru practicarea fara drept a profesiei de avocat unui avocat din noile structuri infiintate incepand cu anul 2003 .

Cu siguranta un RIL va clarifica situatia !

Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 14:45, 24 Ianuarie 2013
Nu cred ca exista suficienta influenta in cadrul baroului BOTA ptr a se promova un RIL.
Singura dvs ( a membrilor acestor barouri constitutionale) cale ar fi o exceptie de neconstitutionalitate pe legea avocaturii. Altfel,... e doar can-can.
care sentinta??? numar...data...dosar???
link-ul postat duce la pagina: "Portalul instantelor de judecata". Ne-ar ajuta mai mult instanta si numarul dosarului ...
Condamnarea definitiva apare la Curtea de Apel Alba Iulia: [ link extern ] *
Dosar 002147/221/2007**(sau cautati dupa nume), pronuntarea pe 29.05.2012.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2012
ContSters191851, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizia cedo marin si gheorghe radulescu Clodni Clodni Exista o traducere in lba. romana a acestei decizii CEDO? Multumesc (vezi toată discuția)
Liberare conditionata cristina04 cristina04 daca a primit 3 ani cu executare cum se calculeaza cat face din 3 ani si care sunt conditiile eliberarii conditionate in franta?cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Am dreptul sa intocmesc dosarul pentru cedo? acsa88 acsa88 Doresc sa-mi spuneti daca avand Decizia definitiva a Curtii de Apel (in urma unui recurs cu privire la un litigiu de munca) am dreptul sa intocmesc dosarul ... (vezi toată discuția)