avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisia de cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisia de cercetare disciplinara

Sunt cadru didactic auxiliar la un liceu. Dupa parerea directorului, care nu este si a mea, am incalcat disciplina muncii. Cine propune comisia de cerecetare disciplinara?
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 11:01, 17 Mai 2009
Va multumesc!
Buna ziua,

persoana chestionata poate fi insotita de un membru al sindicatului din care aface parte.

Av. Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Ancheta disciplinara mihaela_h mihaela_h Buna seara Sunt profesor si am o problema. La sfarsitul acestui an scolar am fost tinta unei anchete desfasurata de inspectoratul scolar in urma unei ... (vezi toată discuția)
Ajutor! absente nemotivate Hrimiuc Hrimiuc :"> Am inregistrat in cartea de munca a unei salariate cateva absente nemotivate pentru ca nu s-a prezentat la locul de munca de baza, ci a lucrat ca ... (vezi toată discuția)