avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stampila de la finante pe bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stampila de la finante pe bilant

Am depus bilantul electronic... De la banca mi-au cerut o copie cu stampila finantelor ... Cei de la finante mi-au raspuns ca nu imi pot da asa ceva...e suficienta recipisa...
Voi ce ati facut in astfel de situati?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIV , utilizator 23:11, 30 Mai 2012
Eu le-am transmis prin e-mail bilantul semnat electronic cu anexe cu tot, insotit de recipisa.
Multumesc, asa am facut si eu dar... Pentru unele banci nu este suficient...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexe nescanate bilant 31.12.2011 karmem karmem buna ziua, am fost constransa (pt dividende)sa depun bilantul mult mai devreme-la mijlocul lunii martie-nefiind indeajuns de documentata, scaner nu am ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2011 BICOS BICOS Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul? ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune ... (vezi toată discuția)
Cum verific firma de contabilitate daca imi face contabilitatea la zi anitsirc anitsirc Pentru firma mea contabilitatea este tinuta de o firma de contabilitate. Am semnat un contract. Lunar imi taie factura. Dar cum as putea sa verific, sa stiu ... (vezi toată discuția)