avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare -cumparare fara succesiune dezbatuta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare -cumparare fara succesiune dezbatuta pentru pamant

exista un titlu de proprietate al tatalui meu si al surori lui ambi decedati.matusa ia facut la un nepot act vanzare cumparare la curtea siu casa care o detinea...mentionez ca pamantul curti este introdus cu curtea mea dupa tata de 800 metri si mai avem in titlu inca 5000 m extravilan. tot pamantul 800 m si 5000 m este pe un singur act de proprietete acolo scrie bunicu defunct si mostenitori acestuia tata care are doi copii si matusa care nu are nici sot nici copii.vreau sa stiu daca a comis o ilegalitate nefacand succesiunea dupa bunicul. si vanzand jumate din pamant si casa unui alt nepot.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:08, 28 Iulie 2017
Pentru a demonstra proprietatea trebuia sa aibă certificat de Moștenitor. Altfel contractul de v-c e nul absolut
Buna ziua,
Nu exista acte de instrainare fara a exista acte de proprietate.
Partea care a ,,vandut" (probabil prin act sub semnatura privata), pentru a incheia acte in fata notarului (singurele valabile in cazul terenurilor) trebuie sa solicite dezbaerea succesiunilor si iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi atacat certificatul de mostenitor rezultat in urma succesiunii ca urmare a decesului tatalui meu de catre bunicul si unchii mei{tatal si fratii defunctului} ionutcodreanu ionutcodreanu Anul acesta in luna martie tatal meu a decedat,iar in luna septembrie a facut succesiune in urma careia a rezultat certificatul de mostenitor si mostenirea ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune/titlu proprietate Maria100 Maria100 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, o indrumare, cazul de mai jos fiind destul de complicat. Dupa moartea tatalui meu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)