avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... nu vine raspuns
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

nu vine raspuns

buna ziua,D-le avocat,spuneti-mi cui sa ma adresez si ce urmeaza sa mai fac,in ianuarie 2012 am implinit 1 an decind am depus dosarul la Bucuresti,atunci am scris o scrisoare recomandata,apoi in martie la fel,de doua ori am trimis pe doua adrese e-mail sa mi-se comunice care-i soarta dosarului meu insa n-am primit nici-un raspuns,am mai trimis acum 2 sqptamini inca o scrisoare astept,ce sa fac daca la fel nu primesc raspuns?merci
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:37, 2 Iunie 2012
nu ati precizat ce dosar ce solicitati cui v-ati adresat
Orice institutie a statului are obligatia sa va raspunda la petitie in 30 de zile. Probabil ca scrisorile dvs, nu ajung la destinatie. Ati incercat sa trimiteti plicul cu o confirmare de primire?La email-uri nu prea se raspunde intrucat nu ai certitudinea ca la capatul celalalt se afla chiar persoana in cauza, dar la cele recomandate ar fi trebuit sa primiti raspuns conf. Legii 544/2001. Incercati sa contactati institutia telefonic si sa vedeti daca au primit sesizarea dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru redobandirea cetateniei romane mec mec Ma adresez tuturor juristi, avocati cu urmatoarea rugaminte. Sunt cetatean al Republicii Moldova si in toamna 2004 pe adresa Consulatului Romaniei din Chisinau ... (vezi toată discuția)
Cum formulez o petitie catre anpr? vladut75 vladut75 am un dosar depus la aceasta institutie din 2006,nu se rezolva nimic ,primesc anual de la ei o scrisorica precum ca dosarul se afla in lucru,oare?ce pot face ... (vezi toată discuția)
Este un avocat obligat să-și informeze clienții despre toată ... Andrea4564 Andrea4564 Este un avocat obligat să-și informeze clienții despre toată corespondența? Adica ce scrisoare a scris si ce a primit raspuns? (vezi toată discuția)