ContSters254407 
	    	Utilizator

ContSters254407 
	    	Utilizator	    

ContSters254407 
	    	Utilizator

ContSters254407 
	    	Utilizator	    

Adriantot, moderator
 Adriantot, moderator 	
			~ final discuție ~
 Dumitru Ioana	                   

daca sotul meu a murit iar socrii mei a facut testament pe numele fetelor meleeu ce drepturi am,daca locuiesc in casa de 40 de ani,platesc impozite pot dovedi ... (vezi toată discuția)
	                    Dumitru Ioana	                   

daca sotul meu a murit iar socrii mei a facut testament pe numele fetelor meleeu ce drepturi am,daca locuiesc in casa de 40 de ani,platesc impozite pot dovedi ... (vezi toată discuția)

anamgh	                   

Soacra mea detine un teren mostenit de la mama ei (care la randul ei l-a mostenit de la tatal ei s.a.m.d.). Rol a avut si bunicul ei si mama ei (avem chitante ... (vezi toată discuția)
	                    anamgh	                   

Soacra mea detine un teren mostenit de la mama ei (care la randul ei l-a mostenit de la tatal ei s.a.m.d.). Rol a avut si bunicul ei si mama ei (avem chitante ... (vezi toată discuția)

eva23	                   

Am cumparat in anul 1992 o casa cu teren de la soacra mea care a murit ulterior
Aceasta a mostenit casa si terenul de la mama sa cind a decedat dar  nu a ... (vezi toată discuția)
	                    eva23	                   

Am cumparat in anul 1992 o casa cu teren de la soacra mea care a murit ulterior
Aceasta a mostenit casa si terenul de la mama sa cind a decedat dar  nu a ... (vezi toată discuția)