avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card de asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card de asigurare de sanatate

2 ani crestere copil intra in cei 5 ani de contributii de sanatate?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:11, 5 Iunie 2012
Daca in perioada celor 5 ani de referinta ati avut o perioada de concediu de crestere copil ,aceasta se considera perioada in care ati fost asigurata la sanatate fara plata,de aceea trebuie doar sa faceti dovada ca ati fost in ccc.adica aveti justificare asupra statutului de asigurat si va trebui sa dovediti ca ati platit contributia doar pt. perioada ramasa neinclusa in ccc ,din totalul celor 5 ani luati in calcul.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2012
ContSters136493, utilizator
Suntet asigurata pe perioada CCC cu conditia sa nu fi avut alte venituri impozabile.
Interventie moderator


Am rugamintea sa continuati discutiile incepute folosind butonul "raspunde" (albastru, dreapta, jos). In acest mod exista continuitate intre discutia initiala si intrebarile si raspunsurile ulterioare. Multumesc!

Gabriela Pintea

ionnicolita a scris:
pot sa obtin acest card de sanatate daca ultimii 2 ani am avut concediu crestere copil si am fost angajata din anul 2005,iar de 15 zile nu mai lucrez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am niciun venit, pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? mariana47carmen mariana47carmen Va rog frumos sa-mi spuneti daca beneficiez de indemnizatie avind in vedere ca peste 4 luni voi deveni mamica si nu am nici un venit deci nu am nici un loc de ... (vezi toată discuția)
Consecintele neprezentarii in instanta mzl mzl buna ziua, in cazul neprezentarii la proces a paratului, ce se poate intampla rau pentru acesta? (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala data unui minor mihalachei mihalachei salut daca intr-un proces verbal de contraventie data unui minor in lipsa nu este mentionat numele unui parinte asa cum scrie in og2/2002 acesta poate fi ... (vezi toată discuția)