avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consecintele neprezentarii in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Consecintele neprezentarii in instanta

buna ziua, in cazul neprezentarii la proces a paratului, ce se poate intampla rau pentru acesta?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:13, 18 Octombrie 2016
Nu se apara si risca sa piarda procesul, dar poate nu il intereseaza, depinde ce obiect are.
Risca ca actiunea reclamantului sa fie admisa si sa fie obligat la plata cheltuielilor de judecata .
Intervenţie moderator


Am rugămintea să continuaţi discuţiile începute folosind butonul "răspunde" (albastru, dreapta, jos). În acest mod nu dublați subiectele și există continuitate între discuţia iniţială şi întrebările şi răspunsurile ulterioare. Am postat mai jos mesajele scrise în discuția nouă pe care ați deschis-o astăzi, discuție pe care am şters-o.

Mulţumesc anticipat!


Gabriela Pintea


mzl a scris:
spuneti-mi va rog frumos, in cazul in care nu sunt in tara si nu ma pot prezenta la un proces in care sunt parat, o sa trimita pe cineva sa ma aduca fortat ?



smeagull a răspuns:
Nu. Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa pierdeti procesul din cauza ca nu v-ati prezentat si nu ati angajat pe altcineva, un avocet sa va reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paratul nu a depus intampinare petre_marian petre_marian buna ziua.As dori sa aflu daca intr-un proces civil paratul nu depune intampinare in termenul de 25 de zile stabilit de lege si nici la prima zi de ... (vezi toată discuția)
Amendat de o comisie din minister florintone florintone daca in codul muncii se spune ca amenzile sint interzise si ca santiunile disciplinare se dau de catre angajator,cum se poate sa ma amendeze o comisie din ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine grupa de munca de la o unitate inchisa nlugusteru nlugusteru as vrea sa imi spuneti cum potoptine o adeverinta de grupa de la o unitate inchisa totodata avind si arhiva arsa.vreau sa spun ca-ci in cartea de munca am ... (vezi toată discuția)