avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTRACT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTRACT

Buna ziua,



Va rog sa ma ajutati cu un sfat.


Un prieten are o firma si doreste sa inchirieze un spatiu pentru a-si deschide un magazin de piese auto, dar are o teama, si anume:

Ca dupa un timp (o luna, 2, 3 luni) propietarul ii reziliaza contractul , sa spunem fara nici un motiv. Pe de alta parte trebuie sa obtina de la vecini numeroase autorizatii si in cazul in care inchiriaza spatiul si nu ii dau toate autorizatiile, ce trebuie sa faca?

Cu respect,

Daniel
















Cel mai recent răspuns: dmdaniel , utilizator 17:49, 17 Iunie 2012
Sa introduca in contract clauze clare, gen: contractul se incheie pe o perioada de minim 1 an, sa enumere limitativ motivele de reziliere, sa prevada o clauza penala astfel ca proprietarul sa nu poate rezilia contractul decat daca plateste o despagubire, si alte clauze de acest gen.
Va multumesc frumos.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)
Clauza radiere sediu social, in contract de inchiriere smith123 smith123 Buna ziua, Inchiriez unei firme un spatiu, in care isi face si sediu social, insa la rezilierea contractului (indiferent de motivul rezilierii, bineinteles ... (vezi toată discuția)
Ajutooor, reziliere contract inchiriere nefondat , distrugere de bunuri spava777 spava777 Buna ziua! Va rog mult , dati-mi anumite raspunsuri si indrumati-ma ce pasi trebuie sa urmez, deoarece sunt intr-o situatie disperata. In luna februarie ... (vezi toată discuția)