avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... preschimbare C.I
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

preschimbare C.I

buna ziua!
as avea o intrebare cu referire la preschimbarea cartii de identitate...
este vreo problema daca il schimb inainte de termenul de expirare? ...C.I ar expira normal in noiembrie ...luna in care eu nu cred ca voi mai fi pe teritoriul tarii ..de aceea sunt curios daca il pot schimba prin august sau ...daca trebuie sa platesc vreo taxa suplimentara fata de cea de timbru si contravaloarea C.I
astept un raspuns

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: kadilus , utilizator 13:26, 4 Iunie 2012
Eu sunt in Romania ..dar decat sa mai umblu sa-mi fac procura ...as prefera sa-l schimb din timp ! Oricum Multumesc Dna. Gabrielle

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de urgență Pv_gabriel25 Pv_gabriel25 Bună seara! Am 18 ani și doresc să-mi schimb cartea de identitate de urgență. În sensul în care în 10 zile plec din țară. Pot solicita eliberarea de ... (vezi toată discuția)
Divort - neschimbare acte dupa divort bogos elena bogos elena buna ziua, am divortat de curand ,am legalizat hotararea de divort dar inca nu am reusit sa imi schimb actele . Este o problema ca inca ii port numele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume ContSters116875 ContSters116875 In cazul schimbarii numelui, ca urmare a casatoriei, in cat timp se pot actualiza datele la : banca (in cazul unui credit deja existent), serviciu ( ... (vezi toată discuția)