avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna seara!
doresc sa angajez o persoana ca vanzator ,cu -contract de munca cu timp partial- ,exista un formular tipizat la sau il intocmeste angajatorul? Acest contract va fi insotit de fisa postului ? Nu am mai angajat niciodata pe nimeni, in firma am lucrat doar cu familia, de aceea va rog respectuos sa ma ajutati !
#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 4 Iunie 2012
Exista pe site-ul ITM Ilfov un model de CIM, pe care , eventual, il puteti adapta. Fisa postului se comunica salariatului inainte de semnarea CIM si i se inmaneaza o data cu CIM.
Model de c.i.m. gasiti si aici
www.avocatnet.ro/content/con...

C.i.m. va fi insotit si de fisa postului .. model gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise evaluare popescustn popescustn are cineva fise de evaluare a performantelor cerute de ITM pentru: -contabil vanzator sofer muncitor (vezi toată discuția)
Regulament ordine intern BogdanMP BogdanMP buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model de regulament ordine interna ( ROI ) abdatat unui magazin alimentar? Si un model de fisa postului de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca carmenutza_86 carmenutza_86 buna ziua.unde as putea gasi model contract colectiv de munca service auto? toate 2017 model contract de munca pentru administrator service,fisa postului ... (vezi toată discuția)