avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie retroactiv pentru minor nascut in Italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie retroactiv pentru minor nascut in Italia

nascuta an 2008 poate beneficia de alocatia din 2008 -2012? ce documente trebuie prezentate?
institutia unde trebuiesc depuse?

Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 01:59, 5 Iunie 2012
Daca primiti alocatie pentru copil din Italia, nu puteti obtine si din Romania.
Pentru informatii despre conditiile si documentele necesare obtinerii alocatiei din Romania contactati agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala (dati click pe harta): [ link extern ] /
Alocatia se poate obtine retroactiv doar pentru ultimele 12 luni anterioare depunerii cererii.
Informatiile despre alocatia europeana sunt disponibile la acest link: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament 1408 ref. alocatia europeana copil scarlat_ramona scarlat_ramona Buna seara, as dori sa stiu ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse pentru a primi alocatia europeana pt copil. Mentionez ca ambii parinti lucreaza cu ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in italia mimi7736 mimi7736 Ma intereseaza daca pot beneficia de alocatia europeana pt copiii mei,nascuti in Italia ambii,avem rezidenta aici si reditul tatalui care este insa italian ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat copii danielcioca1 danielcioca1 Buna seara! Am o prietena care are un copil nascut in Italia in varsta de 5 ani. Pana la varsta de 3 ani a locuit acolo impreuna cu fostul sot. In aceasta ... (vezi toată discuția)