avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... care sint pasii care trebuie urmati pentru a face o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

care sint pasii care trebuie urmati pentru a face o invitatie pentru un cetatean egiptean?

ce acte imi trebuie si in cit timp se poate rezolva aceasta problema
este o invitatie in scop de vizita cam 2-3 saptamini
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:30, 5 Iunie 2012
Pentru călătoria ce are ca scop simpla vizită, este necesar ca persoana vizitată să meargă la un birou notarial unde îi va fi redactată şi autentificată invitaţia. Din invitaţie trebuie să rezulte că invitatorul va asigura costurile privind îndepărtarea, în cazul în care străinul invitat nu părăseşte România până la data la care încetează dreptul de şedere stabilit prin viză, precum şi, mijloacele de întreţinere şi cazarea (atunci când persoana vizitată se obligă).

De regulă invitaţia trebuie avizată şi de Oficiul Român pentru Imigrări.
Acte necesare la notariat pentru invitaţia unui cetăţean străin în România:

-actul de identitate al părţii domiciliate în România şi care face invitaţia pentru cetăţeanul străin;
-copie de pe actul de identitate al cetăţeanului străin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean irakian chscrina chscrina as dori sa stiu ce acte sunt necesare pt a invita un cetatean irakian in romania dar care acum lucreaza in suedia (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean strain atalinna atalinna Buna ziua tuturor.Desi am cautat informatii pe tema unei invitatii nu am gasit inf complete si corecte.As dori sa fac o invitatie unui cetatean egiptean.Unde ... (vezi toată discuția)